Balders scoutbasar

Balders scoutbasar

Datum: 02.12.2023 - 02.12.2023

Tid: 11:00 - 13:30

Plats: Balders sal, Alexandersgatan 12

Lillajul syns redan i kalendern. Och det betyder enligt scouttradition i Helsingfors att det närmar sig Scoutbasar på Balders.

Scoutbasaren ordnas alltid lördagen före första advent (alltså lillajul) och ger viktiga intäkter åt kåren. Med hjälp av de pengarna blir det bra verksamhet och utfärder.

SCOUTBASAR i Balders festsal, Alexandersgatan 12 lördag 2.12 kl. 11-13.30. OBS! Allt är inte som alltid förut, för försäljningstiden är en halv timme kortare.

Vi hoppas hela familjen, släktingar och grannar kommer med i basarvimlet. Stämningen i Balders sal brukar vara mäktigt mysig. Hjälp kåren sprida info om basaren så vi få massor av folk som understöder oss.

Basaren arrangeras av Helsingfors Svenska Scouter rf och de flesta scoutkårerna i Helsingfors ställer upp ett basarbord. Det finns allt som behövs för tiden fram till jul: snyggt hantverk, spännande lotterier, delikatesser och hembakat. Julklappar åt hela släkten: Varför inte ordna allt det redan på lillajul! Ta med kontanter!

Balders café säljer goda smörgåsar och andra godsaker under hela försäljningstiden, så allt från morgonkaffe till lunch ordnar sig på Balders. Varmt välkommen på Scoutbasar!